Ferretry Bunch of Colors

 

Is al vanaf jaar 2005 een begrip in Nederland en Buitenland wat betreft fretten fokkerij. Wij fokken  op karakter, gezondheid en goede bouw, in de hoofdzaak op Harlekijn tekening maar ook andere kleuren zijn hier te vinden en met fretten die een forse grove bouw hebben. Wij hebben fretten van verschillende nationaliteit in huis om een paar te noemen Rusland, Polen, Frankrijk, Duitsland en  Engeland . Op show's doen onze fretten het ook goed zo wel in binnenland als buitenland. Maar vooral fokken wij lieve tamme fretten . En ondanks wij veel nestjes hebben, krijgen alle pups hun aandacht en worden met veel liefde, opvoeding en reinheid groot gebracht. Ook de nazorg is hier zeer goed te noemen en ik sta altijd klaar mocht er wat zijn. 

mvg Bunch of Colors Ferrets

 

Planning 2017 Bunch of Colors

Wat ik verwacht zijn leuke grote tot middel grote pups in Silver mitt , sable , silver harlekijn. In de vacht soort Half angora en angora , maar ik sluit korthaar ook niet geheel uit. 
Karakter van deze fretten zijn stabiel goed en lief . Met deze 2 mooie lijnen hoop ik weer een generatie voort te zetten. 

Uit deze combi verwacht ik zware  en grote fretten pups. Tikovka heeft in 2017 al flinke zware pups gekregen en ik hoop dit weer te bereiken met Epke dit maal. 
Ik verwacht sable en black sable.
In de vacht soort Half angora.
Karakter van de pups zullen vrij sterk zijn  en is vooral in het begin niet voor iedereen weg gelegd. Als men eenmaal door de begin periode heen bent heb je vreselijke lieve beren ! 

Wij hopen dit maal wel een nestje te krijgen van Honeydew en dit maal met Braveheart. 
In de lijn van honeydew zitten veel fretten met een tekening en ook silver mitt . 
Wat ik verwacht zijn pups met een tekening, je moet dan denken aan marked dew , pinto panda en de kans op silver mitt enof harlekijn kunnen voorkomen. 
Vacht soorten Half angora , angora met kans op korthaar. 
Karakter van de fretten zijn goed en lief .

Suki heeft in 2017 al bewezen om mooie zware pups te krijgen. Wij gaan dit jaar een andere combi maken en wel met Braveheart. 
Wat ik verwacht is sable , silver harlekijn , silver mitt light, sable mitt/harlekijn . 
In de vacht soorten , Half angora en angora maar we sluiten korthaar niet uit!
Karakter van beide zijn rustig en lief ookal kunnen de pups in het begin wat sterk van karakter zijn maar echt zeer goed te doen ook voor een beginner. 

Dit nestje zal bruisen van energie en vol speelse pups als het karakter van gypsy krijgen!
Ik verwacht black self, Black sable chocolate self en kans op pinto panda, badger.
Vacht soort zal Half angora zijn.
Karakter van beide fretten ouders zijn prachtig lief,  speels en vol energie.  

Met dit nestje probeer ik de lijn van Fair lady door te zetten. Braveheart is een prachtige tegen pool. 
Ik verwacht black self , black sable , pups met een tekening.
Vacht soort Half angora en angora.
Karakter van Fair lady is zeer lief rustig maar niet te rustig en ook lekker speels . Braveheart is stoer en speels en zeer lief. 

Er kan gereserveerd worden via reservering's formulier op mijn eigen site door eenvoudig op de link te klikken  : http://ferretry-bunch-of-colors.nl/  Daar staat ook hoe ik te werk ga en wat de pups mee krijgen.